Ako nafúknuť paddleboard

Nafúknuť paddleboard je možné urobiť štyrmi rôznymi nástrojmi spôsobmi. 
V našom článku sa dozviete viac.

Chcete nafúknuť paddleboard ručne? Potom sme pre vás pripravili dva typy púmp: dvojčinná a trojčinná. Chcete tráviť čas niečím iným, kým sa vaš paddlebord nafúkne? K dispozícií je aj elektrická pumpa. Sú tu teda dve možnosti a to 12V pumpa, ktorá sa pripája k zapaľovaču v automobile alebo prenosná elektrická pumpa, ktorá pracuje na batériu, takže si ju môžete vziať kamkoľvek.

Ako nafúknuť paddleboard ručnými pumpami

Ručná dvojčinná pumpa

Nafukovacie paddleboardy Jobe Aero sú najtuhšie a najpriedušnejšie paddleboardy vôbec: je ich potrebné nafúknuť na tlak 20 PSI. Zatiaľ čo množstvo paddleboardov na trhu je možné nafúknuť iba na tlak 15 PSI, maximálny výkon dosiahnete s doskou nafúknutou až na 20 PSI.

Zároveň, keď je tlak taký vysoký, znamená to, že na svojom tricepse zapracujete, ak ho samozrejme nafúknete ručne. Preto sme sa rozhodli zahrnúť do našich balíkov Jobe Aero namiesto jednočinnej pumpy najlepšiu dvojčinnú pumpu na trhu. Nafúknutie je práve dvakrát jednoduchšie; štandardne sa dodáva s každým balíkom Aero.

dvojcinna pumpa Jobe na nafukovanie Paddleboardov

Trojčinná pumpa Jobe

Tročinná pumpa Jobe je druhou voľbou a umožňuje nafukovanie jednoduchšie ako dvojčinná pumpa. Hodí sa na všetky dosky Jobe. Pumpa má tri režimy a 2 valce, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa v prvom režime nafúkli s veľkým objemom. Ďalej sme sa uistili, že pri nafukovaní cítite menší odpor; minimálne úsilie, maximálny úžitok!

dvojcinna pumpa Jobe na nafukovanie Paddleboardov

Ako nafúknuť paddlebord pomocou elektrickej pumpy Jobe

Prenosná elektrická pumpa Jobe

Nafúknite svoj paddlebord bez akejkoľvek námahy pomocou prenosnej elektrickej pumpy Jobe. Vezmite si ju kamkoľvek a nemusíte sa zdržiavať tým, že musíte byť blízko zdroja elektriny: táto pumpa pracuje na batériu, takže si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Svoj paddleboard noste v nepremokavom batohu a pumpu noste v praktickej taške. Pumpa môže nafúknuť dva paddleboardy na jednu batériu tlakom 20 PSI. Nafúknutie bude trvať asi 15 minút.

prenosna elektricka pumpa na paddleboard jobe

12V elektrická pumpa Jobe

Cestujete autom? 12V elektrická pumpa Jobe je vhodné riešenie na nafúknutie paddleboardu na 20 PSI! Môže byť pripojená k zapaľovaču, prípadne priamo k autobatérii a nafúkne ho asi za 10-15 minút. 

12v pumpa na paddleboard

 

Komentáre

Napíšte komentár